- New

Ketaus virduliai yra puiki alternatyva kepsninei ir vis labiau populiarėja visoje Europoje. Gaminti skanius vieno puodo patiekalus po atviru dangumi labai smagu, be to, tai puiki dingstis susitikti su šeima ir draugais. Ketaus katilas pagamintas iš pilkojo ketaus, kuris dėl savo tolygaus pasiskirstymo ir šilumos išlaikymo savybių idealiai tinka vieno puodo patiekalams gaminti.
Savybės:
- Ketaus katile gaminamų patiekalų unikalus, savitas skonis neturi sau lygių.
- Skanūs kepsniai, troškiniai ar bet kokie kiti patiekalai - tikra šventė gomuriui, nesvarbu, ar tai būtų vasaros sodo vakarėlis, ar žiemos puota prie ugnies.
- Katilas puikiai atrodo pastatytas ant ugnies ir yra originali sodo puošmena.
- Dėl nuimamų kojelių katilą lengva transportuoti, be to, jį galima pakabinti ant trikojo.
- Tikslus mašininis liejimas.
Ketaus katiluose puikiai kaupiasi šiluma, todėl maistas išverda palaipsniui ir tolygiai. Jie taip pat puikiai veikia mūsų sveikatą. Naudodami natūralią medžiagą - ketų, sumažiname kenksmingų medžiagų, kurios patenka į maistą naudojant kitus indus, kiekį. Papildomas privalumas tas, kad gaminant maistą iš ketaus indų išsiskiria nedidelis kiekis geležies - mūsų organizmui būtino elemento. Tai neabejotinas privalumas, ypač žmonėms, sergantiems anemija.
Tinkamai saugomi (sutepti) jie tarnaus daugelį metų.
Rinkinį sudaro:
- 4 l/10,5 kg katilas
- Trys kojelės
- Užsukamas dangtis
Matmenys:
- aukštis 31 cm
- kojų aukštis 13 cm
- katilo aukštis 16 cm
- katilo skersmuo 28 cm
- katilo angos skersmuo 22 cm
- svoris 10,5 kg
Prieš naudojant pirmą kartą:
Nuimkite visas pakuotes ir etiketes, kad nerūdytų. Plaukite katilą karštu vandeniu su indų plovimo skysčiu, tada kruopščiai išplaukite ir išdžiovinkite.